Петък, 01 Юли 2022 г.

Петър Димитров лично провери как вървят дейностите по водния цикъл

Избираният в 45-то и 46-то Народно събрание от ИТН за депутат от Силистра Петър Димитров, който в момента работи като парламентарен секретар на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, лично провери как вървят дейностите по водния цикъл.

Заедно с Тошко Тодоров - управител на ВиК Силистра, той е инспектирал част от обектите, където в момента се работи по проект "Изграждане на ВиК инфраструктура за обособена територия на "ВиК" ООД, Силистра", разбираме от публикация в социалната мрежа.

Според Димитров има улици със завършени дейности, които стоят неасфалтиран и това е сериозен проблем за всички, тъй като се шофира по разбити улици, диша се замърсен въздух и има риск от камъни, изхвърчали из под гумите на някоя кола.

ВиК Силистра е постигнало споразумение с изпълнителите да бъде положен асфалт по улиците, където ремонтните работи са завършили, в срок до 20 май.

Освен това, той ще настоява, преди приключване на проекта, за улиците където има по-голям процент нарушаване на настилката да бъде положен асфалт от бордюр до бордюр, така че да бъде постигнат нормален завършен вид на централните улици в общините, където се изпълнява проекта.

Facebook коментари