Неделя, 03 Юли 2022 г.

Костадин Костадинов в Силистра: Правителството трябва незабавно да подаде оставка заради безродните си действия

Костадин Костадинов поиска оставката на правителството в Силистра, където заедно с депутата от Възраждане Николай Дренчев, се срещна с членове и симпатизанти на партията.

Лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов, заяви в Силистра, че правителството трябва незабавно да подаде оставка "заради безродните си действия".

В Силистра лидерът на "Възраждане" коментира и анонсираната нова партия на бившия служебен премиер и бивш министър на отбраната Стефан Янев.

Пред журналистите той показа своето отношение към новия политически лидер с негов клип, където той казва "НАТО е България и България е НАТО", а пред събралите се симпатизанти заяви:

"Ставаме свидетели не на раждането на нов политически проект, а на политически аборт, нещо което умря преди да се роди", коментира Костадинов. Според него това е "поредният американски проект, създаден с една цел – да държи българите под американска политическа опека". "Знаем, че част от договорите за продажба на оръжие на посредници, които в момента изпращат оръжие в Украйна, са сключени когато Янев беше премиер на България".

Според Костадинов, Корнелия Нинова отдавна трябваше да е подала оставка, защото с нейния подпис, през посредници, се изнасят огромни количества оръжие за Украйна.

Facebook коментари