Вторник, 07 Февруари 2023 г.

Илия Ангелов в Силистра: Днес младите искат много бързо да станат звезди

За известния на поколения българи Илия Ангелов хитът се формира тогава когато песента се приема от обществеността от почитателите на музиката и изкуството а не от други фактори. Илия Ангелов гостува в Силистра във фестивала на веселието и сам споделя, че е избрал популярни неща, защото хората предпочитат да слушат популярни и познати пести, разпознаваеми за самия изпълнител.

"Надявам се съчетанието на познати песни от "Диана експрес", както и мои песни да привлекат вниманието на публиката", сподели в интервю за Общинско радио-Силистра Илия Ангелов.

Ангелов сподели, че много нови неща е подготвил, но не пожела да издава много от идеите си, като сподели че в момента се занимава с правене на две песни, които са предназначени за националния фонд "Култура".

Ангелов сподели също така, че има тенденция много хора макар и млади таланти да се стараят бързо да станат известни по отношение на обучението с китара, идват при мен, но останаха една трета от тях.

"Когато разберат че няма да стане с няколко пъти губят желание, искат много бързо да станат звезди. За мен е важно в днешно време да няма войни, да сме живи и здрави и да почитаме и уважаваме българското Преклонението, почитанието към чуждите неща, пречи да изтъкваме нашето истинско - българското, за да защитаваме нашето както са правили нашите деди. Ангелов говори и за автобиографичната си книга в която говори как са се случвали нещата както в личния му живот, така и в живота на емблематичната група "Диана експрес".

Facebook коментари