Петък, 01 Юли 2022 г.

Силистренец е Студент на годината на 2021

С официална церемония за награждаване на победителите завърши 15-то издание на Националния приз "Студент на годината". Награждаването на победителите беше в Аулата на Университет по архитектура, строителство и геодезия.

Родения в Силистра курсант старшина I степен Димо Савов, който учи във ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" Варна е "Студент на годината на 2021 г." подгласник в направление "Сигурност и отбрана".

"Благодаря на семейството ми и приятелите, които не спират да ме подкрепят във всяко едно мое дело, на командно-преподавателския състав на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" за всеотдайността и усилията и на всички други личности, които ми дават личен пример и ме вдъхновяват. На всички наградени колеги от вчерашния ден, честито, вие го заслужавате! Не спирайте да разпръсквате огъня, който носите, и винаги се стремете към високото! И дори и понякога вятърът и течението да са срещу вас, винаги се стремете да следвате курса, по който сте поели! България има нужда от такива млади хора." написа Димо в социалната мрежа.

Призът "Студент на годината" се организира от Националното представителство на студентските съвети в Република България.

Facebook коментари