Сряда, 17 Април 2024 г.

Голям доставчик на интернет и телевизии в Силистренско се оплака от нелоялна конкуренция

Фирмата "Нетуоркс България", която е голям доставчик на интернет и телевизии в Силистренско, алармира за нелоялни практики на конкуренцията спрямо потребители на русенската компания

Ето становището на Свилен Максимов, което публикуваме без редакторска намеса:

"Във връзка със зачестилите случаи на подведени наши клиенти в офиси на други национални доставчици, подчертавам, че Нетуоркс България ЕООД в момента е независима компания, управлявана от български собственик, която плаща своите данъци в Р. България - за разлика от големите телекоми!
Ако Ви съобщят, че компанията Нетуоркс България ЕООД е вече продадена и сега е най-добрият момент да се прехвърлите към друг доставчик, тъй като после предложенията няма да са изгодни - не се доверявайте. ТОВА Е НЕВЯРНО! Не се подлъгвайте!
Искам да ви уверя, че Нетуоркс България ЕООД предоставя най-доброто съотношение между цена и качество на своите клиенти. Нещо повече - дори и да имате предложение от друга компания, за по-ниска цена на услуги - можете да се възползвате от нашата програма "Честна сделка" ( https://networx.bg/chestna-sdelka )- достатъчно е да посетите наш офис с писмена оферта от другия телеком и ние ще Ви направим същото или по-добро предложение!

Свилен Максимов,
Управител Нетуоркс България ЕООД"

снимка: Дневник

Facebook коментари