Вторник, 21 Март 2023 г.

Рапър от Силистра участва в YouTube музикален конкурс за млади таланти

17-годишният силистренски рапър Кристиян Тасев участва в състезание, което има силата да промени живота на младите и талантливи артисти, които искат да бъдат чути. Артистите, които искат да започнат своята кариера на професионалната сцена.

Първият Murda Boyz Label Competition пожъна огромен успех през миналата година. Над 300 души изявиха желание да участват в конкурса. Половината от тях успяха да изпълнят всички условия на време и участваха в Murda Boyz Label Competition 2021.

Тази година Murda Boyz Label Competition се завръща с още повече награди и по-голям избор на интрументали, като могат да се ползват три бита.

Победителят в Murda Boyz Label Competition ще подпише с лейбъла на Murda Boyz (по желание), ще издаде цял албум, който ще бъде продуциран изцяло от Murda Boyz, спечели парична награда от 1000€ и получи ваучер на стойност 500лв. за сайта на Murda Boyz

Крайният срок за изпращане на проектите изтече на 01.03.2022г. и одобрените проекти са вече качени на официалния канал на MurdaBoyz Label в YouTube.

10-те видеа с най-много гледания до 7.04.2022г. отиват на финал.

Клипът на младия рапър от Силистра е събрал вече над 2500 гледания.

Facebook коментари