Сряда, 29 Май 2024 г.

Колите, парите и имотите на силистренските депутати - какво декларираха

Всичко на показ - КПКОНПИ публикува декларациите за имотното състояние на новата власт. Тук влизат встъпителните декларации на премиера Кирил Петков, вицетата му, министрите и депутатите от 47-ото Народно събрание, шефовете на агенции и териториалните им директори, всякакви ръководители на бюджетни организации и други лица, заемащи висши публични длъжности.

Колите, парите и имотите на силистренските депутати - какво декларираха:

Джевдет Чакъров е най-големия спестовник от всички силистренски избраници. Той има 474 035 в банковата си сметка. Народният представител е декларирал на свое име офис в София и къща с двор, и офис в Асеновград. Депутатът от ДПС кара Шкода, производство 2014 година.

Стоян Георгиев от Продължаваме промяната може да се похвали с цял въздушен флот, в който влизат 8 самолета, 6 от които се водят на фирмата на съпругата му. Наземните превозни средства на негово име са СААБ 9-5 и Опел Мерива, съответно 2014 и 2016 година производство, съпругата му има Пежо 206 от 2008 година. Депутатът притежава апартамент и къща с двор в Силистра, а също къщи с дворове в две села – Айдемир и Кутловица. Притежава 99 декара ниви на територията на областта.

Ивелин Статев от ГЕРБ/СДС има спестени 7787 долара, кара Мерцедес – Бенц от 2017 година и има три апартамента и три ателиета в Силистра, и къщи с дворове в селата Ценович и Господиново. Притежава и 88 декара ниви на територията на областта.

Вторият депутат от Силистра от ДПС Гюнер Ахмед е най-младият и най-малко имотен депутат от Силистренско. Той притежава 100 кв.м. апартамент в Силистра, закупен с ипотечен кредит за 70 000 лева. Съпругата му притежава 15 декара нива в Дуловско и две овощни градини, пак там с площ общо 4 декара. Кара Шкода Суперб производство 2016 година.

Facebook коментари