Петък, 01 Юли 2022 г.

Силистренката Галя дава съвети по пилатес

Помните ли сексапилната, синеока брюнетка Галина Манова, известна като Галя от "Сатен", пита сайта тялото бг.

Тя беше създателка и хореографка на първия балет, който работеше за шоу-предаванията на Слави Трифонов.

Танцьорката от Силистра дълго време странеше от медиите, посвещавайки се на семейния си живот – съпруга си-бизнесмена Смилен Манов и дъщеря им Карина. Напоследък обаче Галя е доста активна в социалните медии и по-точно в Instagram.

Гъвкавата хубавица редовно споделя свои снимки от различни екзотични дестинации, акцентирайки най-вече върху своята перфектна форма. Преди няколко дни Галя обяви в своя профил, че ще започне да споделя със своите последователи съвети и видеа от ежедневните си тренировки по пилатес, с надеждата да им бъде полезна.

Стройната красавица разкри, че е имала доста проблеми с гръбнака, преживяла е тежка операция и има заболяването дискова херния и именно пилатес практиките са я върнали към нормалния начин на живот. Тя написа много дълъг пост, посветен на ползите от този вид спорт или по-скоро вид стречинг, като част от него гласи: "Практикувам пилатес през последните 3-4 години и никога не съм се чувствала в по-добра физическа форма от сега, а може да се каже, че не съм излизала от залите през целия си живот."

Галя добави: "Има два начина на въздействие върху мускулите – чрез съкращаване и чрез издължаване. С практикуването на пилатес аз ги издължавам, правя ги гъвкави и издръжливи и с добър естествен вид. Ще качвам периодично снимки на стената си и ще бъда щастлива ако вдъхновя някого за пилатес практика."

Facebook коментари