Петък, 12 Април 2024 г.

Най-култовият епизод на "Кошмари в кухнята", сниман в Силистра, отново в национален ефир

Най-култовия епизод на "Кошмари в кухнята", сниман в Силистра, отново в национален ефир.

Излъченото на 23 ноември 2020 година предаване на Нова телевизия "Кошмари в кухнята", заснето в Силистра, остава едно от най-коментираните предзвания от всички сезони на кулинарното шоу.

Спасителна мисия отведи шеф Манчев в крайдунавски град, където го очакваше стопанинът на бирария "Олимп" Радослав. Той признава, че е взел под наем заведението, за да задържи в България приятелката си Лили, която от 25 години работи като сервитьорка в чужбина. Двамата мечтаят за свой бизнес, който да им донесе рестарт в живота. Двойката вярва, че може да върне старата слава на заведението, което преди години е било сред най-оборотните в града.

Романтичният жест обаче се превръща в кошмар – оформила се вражда между наемателите и персонала в кухнята саботира работата. Едно заведение, отворено в името на любовта докара шеф Манчев до смях и сълзи.

Социалната мрежа в България буквално бе взривена след края на предаването от коментари и колажи на култови моменти от шоуто, като много го приемаха предаването от веселата и забавна страна и хвалиха актьорските заложби на всички участници в него, други бяха на мнение, че пак сме се изложили пред света, а трети, че не трябва да се злобее толкова.

Най-често повтаряната фраза от шоуто стана "Отивам да се освежавам", която стана нарицателна.

Перипетиите на кулинарният виртуоз да спаси бирария "Олимп" и да върне клиентите в заведението, можете да си припомните в епизода на "Кошмари в кухнята" – тази вечер от 21.00 ч. само по NOVA.

Facebook коментари