Вторник, 05 Юли 2022 г.

Комедията "Роклята беглец" на силистренска сцена

Комедията "Роклята беглец" от Щефан Фьогел можете да видите на 25.01.2022г. от 19:00ч. в град Силистра, в залата на Община Силистра.

Вече сте чували за "Роклята беглец", но знаете ли, че... "Роклята беглец" е чуден разказ за любовта, освен това е блестяща, високо-умна комедия от Щефан Фьогел, да не говорим, че "Роклята беглец" е пиеса за проверка на чувствата на хората, които се обичат, и искат да свържат животите си.
Защото "Роклята беглец" е пътеката до щастието на младите. Истинско ли е това щастие или лъжливо?! Не се учудвайте, че "Роклята беглец" е съвсем криминално приключение в модерните технологии. Не булката, а роклята изчезва електронно! А преследването ú води до спиращи дъха комични ситуации. Затова "Роклята беглец" е майсторски написан текст за театър. Но, "Роклята беглец" никога не би била заловена, ако не бяха прекрасните актьори София Бобчева, Милена Маркова - Маца, Христо Терзиев, Цветан Николов. А с тяхното участие "Роклята беглец" става пир за душата и искрящо шампанско за очите. Смешно, но факт: "Роклята беглец" е нашия живот, изигран под увеличителното стъкло на сцената. И така, "Роклята беглец" е искрен смях, забавни приключения, любов и още нещо! Ще е жалко, ако го пропуснете."

🎟Цена на билетите 14 лв. Билети се продават в залата на Общината. ☎️тел. за информация: 0878498559

Facebook коментари