Неделя, 26 Юни 2022 г.

Тезджан Ферад: При изразяване на негативни емоции човек трябва да бъде по прибран и сдържан

"От няколко години си мечтая да направя тип предаване, посветено на най мистичното и свещено нещо образа и аза на човека – майката. Аз самата съм майка и се старая да бъде пример и вдъхновение и мисля че личния пример е много важен. Идеята ми е е да създам едно предеване, което надявам се, да съм готова с монтажа около Коледа, всеки месец да представям по една майка и така метафорично да представяме супер силите на характерите на майките, сподели в интервю за Общинско радио-Радио-Силистра актрисата от силистренския театър Тезджан Ферад. Тя допълни, че има намерение да снима и изследва различни типове и профили жени, работещи и неработещи, различни по образование и и социален статус.

"Образа на майката за нас е нещо свещено, фондаментално, като идеята ми е да го направя максимално забавно в сферата на творческия профил, като актриса.

Тезджан Ферад, сподели, че вече идеята и е в ход и първата и гостенка на формата е художничката Елена Маркарян.

"Тук ми е много приятно, имам удоволствието да видя родния си град от съвсем нова гледна точка. Изключително съм щастлива в родния си град, 20 години скитам по света и много ми е хубаво в родното си градче, сподели Ферад.

Тя споделя полезността на полупразната и полу пълната чаша, сиреч дали мислиш позитивно за процесите около теб или си заклет песимист
"Майчинството и родителството като цяло не означава, че цял живот трябва да стоиш в кухнята и до печката и да считаш, че живота ти спира, напротив има много добри и позитивни примери, в които хора продължават да градят кариера, продължават да се развиват и като личности и освен това са много дейни. За мен е по-важно, че те продължават жени. Необходимо е въпреки че в последно време наблягаме на мъжкото в жената трябва да се насочим към нейният умения освен като май сая и нейните умения в дома, това смятам да покажа в предаванията си" сподели актрисата.

"При изразяване на негативни емоции човек трябва да бъде по прибран и сдържан. С годините започваш да се замисляш дари с изказа си не нараняваш човека отсреща, споделя Тезджан Ферад. Тя сподели, идеята и е около коледните и новогодишни празници предаването да тръгне по интернет.
"Аз преди всичко ще си гледам професионалните задължения като актриса в театъра, а всичко останало е въпрос на време и хрумки", сподели в заключение актрисата от силистренския театърТезджан Ферад.

Facebook коментари