Сряда, 10 Август 2022 г.

Тита изненада феновете си! Всички се питат какво е това на ръката й?

Силистренската Тита май скоро ще мине в отбора на омъжените, ако съдим по това, което качва в социалните мрежи, съобщава сайта plovdiv24.bg. Още повече, че блондинката наскоро обяви в интервю за печатна медия, че нещата между нея и ММА боеца Недко Николов са доста сериозни.

"Живеем заедно от първия ден, неразделни сме и се разбираме, доста накланя везните за по-сериозни неща", отговори тогава тя на въпроса дали двамата планират брак и сватба. Разбира се, не потвърди дали двамата се готвят да стават младоженци в скоро време, но както се казва - феновете й веднага събраха 2 и 2. Скорошните фотоси на Тита пък, допълнително натежават в тази посока, защото на безимения й пръст грее ефектен пръстен.

Нещо повече - под снимката с пръстена Тита пише многозначителното: "По-добре заедно", което със сигурност подсказва, че в най-скоро време двамата ще се врекат във вечна вярност и официално.

Преди време, пак под снимка с Недко, Тита написа, че не трябва да се слуша какво говорят хората. "Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота", допълни тя.

Facebook коментари