Неделя, 22 Май 2022 г.

Общински съветник от Дулово дари 32 кг. шаран на старчески дом в Алфатар

За поредна година по случай предстоящия празник Никулден Николай Господинов, общински съветник от Дулово, дългогодишен приятел на община Алфатар дари на Дома за стари хора гр. Алфатар 32 кг. шаран.

С този жест г-н Господинов развълнува живущите в ДСХ и в техните очи заблестяха сълзи от благодарност, съобщиха от пресцентъра на общината.

Той им пожела им да са здрави, много години да празнуват заедно и да намират сили да посрещнат всеки нов ден с усмивка.

От своя страна потребителите на социалната услуга изразиха своята признателност и искрена благодарност за предоставеното дарение, с което предстоящия празник ще бъде по-хубав. Пожелаха му здраве, мир, любов и хармония в семейството му. Личния си празник да отпразнува с най-близките и обичани хора.

Те благодариха и на кмета на общината Д-р Янка Господинова, че никога не ги забравя и винаги е до тях, че прави всеки техен празник много специален.

Кметът на община Алфатар Д-р Янка Господинова от свое име и от името на ръководството на ДСХ благодари за щедрото дарение, за проявения жест на добротворство, за примера, който дава на всички.

Благодари на г-н Господинов, че е част от малкото истински и достойни хора, който със своя жест зарадва възрастните хора. Пожела му в навечерието на светлите Рождественски празници здраве, професионална устойчивост пред предизвикателствата на времето, лично щастие, да съхранява своята вяра в доброто и да я предава на хората около него.

Facebook коментари