Вторник, 30 Ноември 2021 г.

Варненци злобеят: Тита завижда на Гери-Никол, затова иска да прилича на нея

От варненския сайт varna24.bg се опитаха да направят "анализ" на една от последните актуални снимки на певицата от Силистра, качени в Инстаграм.

Според варненци от няколко години битувало слух, че Тита завижда на колежката си Гери-Никол за успешната кариера, но явно тайничко е искала и на външен вид да прилича на конкурентката си.

"Тийнсензацията Тита започва все по-осезаемо да прилича визуално на варненката, с която се запознаха на кастингите на "X Factor" и дори ги сложиха в една момичешка група, което не им се понрави и на двете.

Тита смени цвета на косата и и напомпа джуки, с което вече я бъркат с Гери-Никол. Напористата певица се оказва комир за колежката си, която явно е завиждала и за "яката й дупара".

На последните снимки в Инстаграм Тита показва какъв задник е отпрала, а ако отгоре не пише името й, със сигурност човек може да си помислили, че това е Гери-Никол. Остава загадка защо Тита се обезобрази и защо се мъчи да бъде копие на конкурентката си. Факт е, че в социалните мрежи хората вече не могат да ги различат и твърдят, че Тита е загубила чара и идентичността си, от което със сигурност ще пострада и музикалната й кариера" правят извод от сайта в морската ни столица.

Facebook коментари