Събота, 25 Юни 2022 г.
header

Професор Анастас Герджиков в Силистра: Ние всички трябва да се обединим, не като партии, а като граждани и да намерим изход от всички видове кризи

Кандидатът за президент Анастас Герджиков посети Силистра в рамките на предизборната си обиколка из страната.

Той се срещна със съмишленици и симпатизанти на площад "Свобода" в центъра на областния град Силистра, където беше посрещнат от кмета на общината д-р Юлиян Найденов.

"Върховенството на закона няма алтернатива, трябва да намерим начин да решим здравната криза, която в последната седмица преминава и в образователна, особено при най малките, но не само там. Ние всички трябва да се обединим, не като партии , а като граждани и да намерим изход от всички видове кризи" каза той пред събралите се силистренци.

"За да решим проблема трябва да имаме редовно правителство. Ако бъда избран за президент, редовно правителство ще има, ще направя всичко възможно партиите да се разберат, каза в заключение проф. Герджиков.

Областният координатор на ГЕРБ, член на ИК и водач на листата на партията за народни представители Тодор Тодоров призова всички да кажат"Не" на политиката на вдигнатия юмрук и "Да" на толерантността.

"Време е да се вземем в ръце защото от тук от Силистренска област не свършва, а започва България!" каза в заключение Тодор Тодоров.
footer

Facebook коментари