Понеделник, 02 Октомври 2023 г.

Силистренец организира най-технологичното събитие провеждано някога в България

Преслав Бобев е роден 1979г. в Силистра. Завършва средното си образование в крайдунавския град, след което заминава за Варна и прави кариера в IT сектора.

Днес той е Global Partnerships Director във Фондация "Digital4″. Водеща организация в България и Европа, която организира едни от най-големите технологични събития като European Digital Week и Проекта " Digital4Bulgaria.com.

Тази година те имат и честта да бъдат съ-организатори на СВЕТОВНАТА СТАРТЪП КУПА, БЪЛГАРИЯ 202 (StartUp World Cup 2021, Regionals Bulgaria).

Стартъп Световна Купа България е официален кръг и национално състезание/квалификация за Световните Стартъп Финали провеждащи се всяка година в Сан Франциско, САЩ.

Ще участват над 50 от най-добрите стартъп проекти в България за 2021. Победителят ще спечели възможността да представи страната ни на световните финали и да се бори за награда от един милион долара.

Ще присъстват 250 гости, сред които над 100 генерални директори на водещи български компании от технологичния, финансов и IT сектори.

Повече за събитието ТУК.

Facebook коментари