Понеделник, 18 Октомври 2021 г.
FOODMARK

Обединен детски комплекс-Силистра вчера откри новата учебна година

Вчера Обединен детски комплекс-Силистра вчера откри новата учебна година в Драматично-куклен театър-Силистра.

"Всяко дете е индивидуално и трябва да се даде възможност на неговия потенциал. Обединен детски комплекс работи с деца от различни училища, на различна възраст, но с общи интереси.

Провеждането на занимания в различна обстановка различна от училищната среда, сформира поведение, което се основава на взаимно уважение, сподели Гинка Вандева, директор на учебното заведение и допълни:

"Тази учебна година са обновени четири творчески стаи, за които отправям, сърдечна благодарност на кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, който винаги ни подкрепя и е съпричастен с дейностите на комплекса. Нужна подкрепа е за нашия град, за да има къде децата на Силистра да развиват своите таланти", подчерта Вандева, като пожела на всички нова успешна творческа 2021/2022 година, богата на участия и заслужени престижни награди.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха талантите от балетна школа "Аксел" с хореограф Адриана Мумджиева, децата от Вокална група "Бяло, зелено, червено" с ръководител Румяна Вълчанова и Никол Николаева от новата школа по автентичен фолклор с ръководител Ивелина Димова.

Facebook коментари