Събота, 01 Октомври 2022 г.

Областният управител провери готовността на РИК - Силистра за предстоящите избори

Днес на 28 септември 2021 г. в заседателна зала на Областна администрация Силистра в делови порядък г-жа Ели Тодорова, областен управител на област Силистра, се срещна с членовете на Районна избирателна комисия за 20-и многомандатен избирателен район Силистра, действаща от няколко дни насам.

Тя е базирана в сградата на Областна администрация - ул. "Добруджа" 27, за подготовка на изборите за 47-ото НС на Република България, както и избора на нов президент на страната, като и двата вота са в един и същи ден - 14 ноември т.г.

Областна администрация има ангажименти към материално-техническата подготовка, включително и в деня на изборите. Материалите от секционни избирателни комисии ще бъдат приемани в оборудвани помещения в сградата на Средно училище "Никола Вапцаров" (ул. "Дръстър").

Г-жа Тодорова уведоми присъстващите за извършената до този момент предварителна работа от страна на екипа на ръководената от нея администрация във връзка с необходимата логистика, пожелавайки успешна работа на Комисията, председателствана от юристката Мариана Чобанова.

Facebook коментари