Неделя, 26 Юни 2022 г.

Над 200 силистренци бяха мотивирани в лятната кампания "МОТИВИРАЙ СВОЕТО УТРЕ" с #НаКрепосттаСме

"Всяка дейност – работа, спорт, ежедневна рутина, извършваме, водени от различни ценности, потребности, желания за реализиране. Някой създаваме сами пътя си, търсим радостта от движението, излизаме често от рамката, някои влагаме упоритост и избираме постоянството, някои не следваме познатото, а сме създатели. Всеки човек има вътрешен импулс да бъде активен в различни дейности – този импулс е всъщност мотивацията!"

Това е посланието, с което екипа на Център за кариерно ориентиране стартира заключителното си събитие в кампания "Мотивирай своето утре" на 16 септември пред крепостта "Меджиди Табия", предавано на живо във Facebook на тяхната страница и даде отговор защо тази кампания е важна част от дейностите на Центъра и за силистренци като цяло. По време на кампанията са били предизвикани над 200 човека - лично, в социалните мрежи чрез мотивиращи постове, както и чрез промотиране на кампанията, което екипа на Център за кариерно ориентиране организираше на място, около Крепостта. Мотиваторите, които приеха предизвикателството, изкачиха стълбите и предизвикаха своите приятели, колеги, познати чрез снимка пред табелите са 68 души, сред които малки деца, ученици, тийнейджъри, родители с деца, активно спортуващи хора и др. Участието се е осъществило чрез всички онлайн канали – Facebook, Instagram, Viber, по имейл, дори и чрез SMS.

Oт тези 68 участници в кампанията са се откроили 3-ма големи победители. Те са успели да предизвикат и мотивират най-много хора, каквото и е условието за получаване на една от трите големи награди – спортна раница, спортен екип, спортен велосипед.

Мотиватор № 3 е предизвикал 15 човека, 5 от тях са отговорили на предизвикателството и също са се изкачили до табелата е СИЛВИЯ ХРИСТОВА, която в последствие е мотивирала и своето семейство да се включи.

Наградата за нея е спортна раница на известна БГ марка.

Мотиватор № 2 е предизвикал 14 човека, а 7 от тях са отговорили на предизвикателство – това е ДЕСИСЛАВА ВАСИЛЕВА, а нейните пораснали момичета са успели да мотивират и своите приятели за участие. Тя получава луксозен спортен екип на известна БГ марка.

Мотиватор № 1, който спечели спортен велосипед, е предизвикал 41 човека , а 12 от тях са отговорили на предизвикателството. Това ВЕНЕТА КАЗАКОВА. След нея вълната на предизвикателството са приели децата й, съпругът й и много роднини и приятели. Бяха раздадени и още 36 награди, като 3 от тях са предоставени от спонсори, които подкрепят кампанията.

Специална награда на СПОРТЕН МАГАЗИН ФЛЕЪР - кожена шапка от серията на DJ MASKOTA, шапка и очила за плуване от СПОРТЕН магазин РЕАЛ и страхотна награда от СНЦ "Дуросторум – Дръстър – Силистра" – ЕКОкомплект за почистване.

Те отидоха при хора, които са предизвикали също голям брой свои приятели, както и за първият участник, който се е адрес: ул. "Добрич" 23 www.proorientirane.com e-mail: cko.silistra@gmail.com включил в кампанията и дори се е изкачил и се е снимал два пъти пред табелите.

Това е ЗЛАТИНА СТОЯНОВА. Останалите 33 награди бяха раздадени на томболен принцип по време на живото включване в социалната мрежа на 16 септември. Организатори на инициативата са Център за кариерно ориентиране – Силистра и Община Силистра, МКБППМН и ПИЦ/ОСНВ. От екипа на Центъра обещаха, че следващата година хаштагът и мястото вероятно ще са различни, но идеята ще е същата – да предизвикват ефекта на доминото, при който "хора мотивират други хора да направят нещо стойностно за себе си".

Facebook коментари