Неделя, 29 Май 2022 г.

Силистренско НПО организира обучение за жени-лидерки в румънската столица

СНЦ " Паралел-Силистра" набира 4 девойки и млади жени от 18г. до 29г за участие в международен тренинг "Обучение за обучители – жени-лидерки" от 5 до 8 октомври 2021 в Букурещ, Румъния. Ще участват представители на България, Румъния, Испания, Италия и Турция, които ще развият лидерските си качества, умения и знания за реализиране на иновативни проекти.

Тренери са млади и успели жени, които градят своя собствена кариера и реализират иновативни проекти с обществена значимост.

Събитието е част от европейския проект "ВИРАГО – Овластяване на младите жени в духа на активно гражданство и европейски ценности",финансиран от програма "Еразъм +", Ключова Дейност 3 – Подкрепа за политически реформи. Търсим активни млади жени на възраст от 18 до 29 години, които могат да вдъхновят бъдещите поколения и да допринесат за развитието на нашето общество. Пишете на : office@paralel-silistra.net до 30 септември.

Всички, завършили курса "Обучение за обучители – жени лидерки" , ще получат Европейски сертификат и ще се включат като международни тренери в следващите ни семинари по проекта. В края на проектните дейности организаторите ще подготвят за тях препоръка за кандидатстване за работа.

Ако владеете английски език на разговорно ниво и искате да бъдете част от европейския проект VIRAGO, пишете на : office@paralel-silistra.net до 30 септември.

Facebook коментари