Сряда, 25 Май 2022 г.

Силистренският театър започва своите представления при спазване на влизащите от днес нови мерки

Драматично-куклен театър Силистра започва своите представления за деца и възрастни при спазване на всички противоепидемични мерки, влизащите от днес нови мерки, информира Златина Станева, директор на ДКТ Силистра. Разрешената посещаемост е 50 процента от местата в залата, използването на маските в залата и дезинфекцията на ръцете преди влизане са задължителни.

Програмата за деца през месец септември ще продължи с инициативата "На театър като на кино" от 11 септември, събота от 11 ч., когато ще бъде излъчено представлението "Работна мецана" по Леда Милева. На 18 септември от 11 часа малките зрители ще имат възможността да гледат "Маша и мечокът" по руска приказка, а на 25 септември от 11 часа е планирано заглавието "Снежанка и седемте джуджета". Цената ни билета е 4 лв. а билети се закупуват преди представлението.

Програмата за възрастни е посветена на празника на град Силистра, 14 септември – Кръстовден. По този повод са предвидени 4 от хитовите комедии на Силистренския театър , като зрителите ще могат да ги гледат на специална празнична цена от 5 лв.

15 септември , сряда от 19,00 ч. "Свекърва" комедия от А.Страшимиров

16 септември, четвъртък от 19,00 ч. "Зевзеци" по Чудомир

28 септември, вторник, от 19,00 ч., "Вестникар ли?" от Иван Вазов

30 септември, четвъртък от 19,00 ч."Вражалец" от Ст.Л.Костов

Билети можете да си закупите от касата на Драматично-куклен театър Силистра / бивш куклен театър, в сградата на Художествената галерия всеки делничен ден от 10 до 17,30 ч., както и да резервирате на моб. 0876 00 77 95. При групови заявки – могат да бъдат доставени и на място в рамките на града.

Facebook коментари