Неделя, 28 Ноември 2021 г.

Михаил Билалов гостува в Силистра с премиерата на "Бум-бум"

Премиерата на комедийният спектакъл "БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене" ще се състои в Силистра на 21 септември от 19.00 часа.

След култовата си роля в сериала "Под прикритие", Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. Комедийният моноспектакъл на Билалов ще бъде представен за първи път в Силистра на сцената на Драматичен театър-Силистра, при 50 процента пълняемост и цена на билета 15 лв.

Сценарият на "БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене" е дело на Ваня Николова – сценарист на "Под прикритие", "Четвърта власт", "Връзки", и хитовата лента "Голата истина за група "Жигули".

Михаил Билалов, превърнал се в любимец на зрителите не само у нас, но и в чужбина след култовата си роля на висша класа престъпник в сериала "Под прикритие" се превъплащава в нов ексцентричен герой от ъндърграунда. С голямата си уста, черното си чувство за хумор и в компанията на личния си оркестър той минава като товарен влак през спомените за 90-те, за да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата.

На какво е заприличала сегашната престъпност? Как ще се отрази политическата коректност и третият пол на престъпния свят? Защо е хубаво, че в подземния бизнес не се раздават оскари? Какви са невероятните мъки, които търпи един богаташ? Как се издържа с четири бивши съпруги? Защо днешните мъже са заприличали на абсолютни женчовци? "Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а навремето си лягахме с пистолет под възглавницата. Накъде отива този свят, мамка му?" - се пита героят, но накъдето и да отива, той продължава заедно с него.

Михаил Билалов сподели, че героят няма име, той навърша 50 години и слага начало на забавната игра в комедията.

Facebook коментари