Сряда, 19 Юни 2024 г.

Тита надви Диона в оспорвана и гореща битка

Тита надви Диона в оспорвана и гореща битка. Двете певици мериха сила и прелести под дъжда на финалният ден на WINmyBET Battles.

Само и единствено на winmybet.bg феновете имаха изключителния шанс да наблюдават един от най-горещите, очаквани и непредвидими звездни сблъсъци – този между двете млади и супер секси любимки на попфолк сцената Тита и Диона.

Този двубой беше най-очакваният, не само защото очаквахме да видим двете съпернички по изрязан бански да се борят в кал, но и защото се наложи да бъде отложен веднъж, докато Тита оздравее от COVID-19. И ето, че на 26 август двете знойни амазонки най-сетне се изправиха една срещу друга… под безспирен дъжд.

Кирил Киров – Кико ги поздрави за смелостта да излязат при такова време и лично обгърна с ръце бюста на всяка от тях, за да установи доволен, че "показателите са изравнени", намеквайки за новите гърди на Диона. Тогава стана и ясно, че всъщност двете красавици няма да се борят в кал, поради причини извън контрола на участници и организатори. Битката "Голи и нацапани" се превърна в "Голи и мокри", когато двете съпернички се срещнаха на големия тепих, предвиден първоначално за сумо борбата на Фънки и Дани Петканов.


Условията за точка бяха ясни – избутването на противника извън очертанията на полето или задържането му над 3 секунди в неподвижно състояние на тепиха, носи точка. И тук вече стана напечено, въпреки хладния дъжд!

Макар заканите на двете фолкприми, надали някой е очаквал от тях да демонстрират такъв хъс и спортна злоба. В момента, в който едната от тях повеждаше с една точка, другата се нахвърляше стръвно върху нея и си я взимаше обратно. Тита поведе с 1:0, Диона веднага след това я стовари по корем, възседна я и я обезвреди за 3 секунди, изравнявайки резултата. Двете фурии бяха във вихъра си и така се разгорещиха, че изненадващо, Диона показа на феновете си повече от себе си, отколкото вероятно е възнамерявала. В този момент вероятно зрителите благодариха, че момичетата не бяха нацапани с кал.

Играта спря за момент, за да може Диона да вземе назаем тениска от асистентите, с която да се покрие и да продължи. Дали заради това прекъсване и момент на неудобство, но когато се стигна до игра за победна точка, Тита взе превес и надви изпълнителката на последния горещ хит "Филмарка". Диона обаче не изглеждаше сразена, а побърза да се преоблече и да запали към Приморско, където по-късно през нощта я очакваха нейните фенове. Така Тита стана първият шампион от последния ден на WINmyBET Battles.

Facebook коментари