Вторник, 30 Ноември 2021 г.

Силистренска учителка за втори път на международен фестивал за добри практики в Прага

Старши учител Румянка Гълчавова (ГЦОУД 5-7 клас) при ОУ "Ц. Церковски" с. Средище, община Кайнарджа, е член отново на екип за проява в чешката столица през 2022 г.(първата й по рода си бе в Португалия през 2019 г.).

Споделената "добра педагогическа практика" е отразена в иновативния и актуален проект "Стъпка по стъпка...активности" и се позовава на създаден основен продукт, наречен "каталог" от упражнения за човешкото тяло.

Чрез него са конструирани продукти, спортни уреди и кътове, помощни учебни средства, "напомни ми", математическа гимнастика, он-лайн презентация и др.

Проектът бе представен на областно ниво по време на Седмица на педагогическото майсторство и в Първа национална конференция "STEM образование и иновации", в онлайн уебинари и в областни кръгли маси.

Гълчавова е областен победител за трета поредна година в конкурса за STEM науки в категория "stem ambassador".

Нейни възпитаници също имат престижни награди със свои проекти в различни конкурси. Ръководството на учебното заведение, в което работи, в лицето на директора на училището Милена Михайлова я удостои с Грамота за проява на творчески усет и иновативни подходи в извънкласната дейност

Facebook коментари