Четвъртък, 29 Февруари 2024 г.

Детска сесия на местния законодателен орган в Силистра

За десета поредна година Общинският съвет на Силистра отваря вратите си за Детска сесия, провеждана като съвместна инициатива с Летен клуб по интереси "Театър и приключения", който тази година е под егидата на НФО "Рицари на доброто" с председател г-жа Милка Димитрова.

И тази година Детска сесия - "Лято 2021" ще се проведе по традицията, поставена преди години от г-жа Мария Димитрова- Председател на ОбС- Силистра, тя посреща приключенците и ги запознава с отговорностите, които стоят пред общинските съветници и с начина им на работа по време на редовните сесии.

Както винаги досега участниците в летния клуб са подготвили сами дневния си ред, както и темите, които ще внесат за обсъждане и предлагане на истинските общински съветници, за да се подобри живота на всички граждани в областния град. Проведена по всички правила, по които работят общинските съветници на Силистра- тази Детска сесия ще покаже акцентите на онова, което виждат най- малките граждани, защото понякога това е и най- точната отправна точка за размисъл на големите.

На 15.07.2021 г. в 10.00 часа Залата на Общински Съвет-Силистра ще отвори вратите си за най- малките свои участници, за да ги направи достойни за бъдещето на града, а това е правилната посока за развитието на древна и млада Силистра.

Facebook коментари