Понеделник, 06 Декември 2021 г.
header

Тодор Тодоров: Здравеопазването е отново приоритет на ГЕРБ

В хотел "Данубе" Силистра се проведе предизборна среща между листата на кандидатите за депутати на коалицията ГЕРБ-СДС с лекари от Силистра.

Водачът на листата Тодор Тодоров, Ивелин Статев, Красимир Димитров и Иван Павлов, заедно с д-р Юлиян Найденов, кмет на община Силистра, и д-р Юксел Ахмед, кмет на община Дулово взеха участие в срещата.

Водеща на срещата бе д-р Мария Димитрова, общински ръководител на ГЕРБ-Силистра и председател на местния общински съвет.

"В момента ситуацията в която се работи продължава да е трудна. Нека да продължим заедно напред въпреки трудностите, за да можем системата да се промени така, че хората да са по-здрави, а ние като лекари да можем да лекуваме при най-добри условия нашите пациенти" заяви д-р Найденов.

"Вече трети мандат съм кмет на Дулово, през последните 10 години сме се сблъсквали с най-различни проблеми, но винаги сме получавали помощ от депутата от ГЕРБ, който заедно с г-н Тодор Тодоров и правителството винаги са ни обръщали внимание и помагали. За мене единствената алтернатива за управлението на държавата е това на ГЕРБ" заяви д-р Ахмед.

Ивелин Статев благодари на всички лекари, които са помагали на пациенти по време на пандемията и ги сравни с армия, която е спечелила битката с коварната зараза.

"С вас сме се виждали неведнъж и вие знаете за моята ангажираност със здравеопазването в област Силистра. Искам първо да благодаря на д-р Костадинова, която изнесе кризата в силистренската болница в нейния пик. Здравеопазването е отново приоритет на ГЕРБ и през следващия мандат" каза Тодоров.

Той припомни, че ГЕРБ нямат неизпълнено обещание. "Обещахме двойно увеличение на учителските заплати и обновяване на училищната инфраструктура. Направихме го. По същи начин както с учителите, за 4 години мандат ще увеличим двойно заплатите на медицинските работници. Ковид-кризата не е отминала все още за съжаление".

"Сатанизирането на ГЕРБ няма да реши проблемите на хората в България. Така, че ако искате след изборите да се въведе ред в хаоса, гласувайте с номер 5 в бюлетина на 11 юли" призова Тодоров.
footer

Facebook коментари