Неделя, 28 Ноември 2021 г.
header

Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на Сребърна

Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на Сребърна.

Водачът на листата Тодор Тодоров, а също така Ивелин Статев и Красимир Димитров – кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на село Сребърна, община Силистра на площада в центъра на населеното място.

Председателят на Общински съвет-Силистра и общински ръководител на партията д-р Мария Димитрова откри предизборната среща.

"ГЕРБ е единствената партия, която се явява на избори с приоритети за управлението на държавата. Само такава партия може да има успех, защото всичко което прави е за България!"

С тези думи се обърна към присъстващите Ивелин Статев. Той подчерта, че в листите си ГЕРБ залага на млади, образовани и знаещи хора.

"Винаги съм бил радостен когато идвам в Сребърна. Тук нагледно може да се види постигнато от ГЕРБ, в това уютно и много красиво място за живот и хората оценяват свършеното. Не съм при вас тук да ви разказвам приказки за прекрасното бъдеще, а да кажа какво направихме през последните години и какво ще правим в бъдеще" каза Тодор Тодоров.

Той наблегна на факта колко инвестиции са направени в здравеопазването в област Силистра. Инвестициите в образованието е бил друг от основните приоритетите на държавата в Силистренско.
"Всички искаме промяна. Но промяната няма да се осъществи от партии без идеи, партии с лидери, които се крият и хора които искат да "счупят" държавата в полза на олигархията. Да сложим ред в хаоса и да продължим напред с номер 5 на 11 юли" призова водача на листата за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС в област Силистра.

Срещата продължи с изпълнение на състав "Добруджанче", певицата Йорданка Калинова и кмета на селото Георги Иванов, който пя на мини концерта, който завърши с кръшно хоро на центъра на селото, на което се хвана и Тодор Тодоров.
footer

Facebook коментари