Събота, 27 Ноември 2021 г.
header

Кандидатите на коалиция ГЕРБ-СДС за парламентарни избори се срещнаха с жители на селата Богорово и Срацимир

Кандидатите от листата на коалицията ГЕРБ- СДС в 20 МИР Тодор Тодоров, Ивелин Статев, Красимир Димитров, Иван Павлов, заедно с общинските съветници Константин Стоилов, Орлин Николов, Ивелин Неделче, Калоян Нейков и Денка Михайлова, а също и членове на младежката организация на партията се срещнаха с жители на селата Богорово и Срацимир.

С жителите на двете населени места бяха обсъдени част от приоритетите в предизборната програма на партията и беше отговорено на многочислените им въпроси.

"Партия ГЕРБ има реална програма с реални обещания. Останалите могат само да обещават, но само ГЕРБ изпълнява своите последователно и целенасочено" заяви Ивелин Статев.

Опонентите ни не могат да "изчегъртат" изграденото от ГЕРБ, нито доверието на хората, които са гласували за нас - над 15 хиляди избиратели в Силистренско област ни подкрепиха само преди няколко месеца, каза на срещата водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Силистра Тодор Тодоров.

И призова да гласуват масово и без страх. За да се върне стабилността и сигурността в държавата, за да се въведе ред в хаоса.
footer

Facebook коментари