Събота, 20 Април 2024 г.

Втора серия на "червен" депутатски десант в Силистра

Десантът на депутати от Коалиция за България в Силистра и региона продължава с втора серия, след като миналата седмица тук бяха Драгомир Стойнев (председател на Комисия в НС, на практика втори по ранг в държавата представител на БСП). За два дни той се срещнал с над 250 добруджанци в 7 специализирани срещи в Силистра, Дулово и кв. «Деленки».
По неговите стъпки по пътя към Крайдунавска Добруджа в края на тази седмица върви и Корнелия Нинова, една от най-активните депутатки от КБ в момента, съобщиха от регионалната централа в Силистра. Тя се прочу наскоро с репликата си в парламентарната зала към премиера Бойко Борисов: «Г-н Борисов, ако доживея вие да ме хвалите, значи трябва да напускам политиката. Няма да ви мине номера...".
За Нинова е предвидена среща в Силистра в неделя преди обед в Силистра и в село Бабук в 15 часа, разчетени за широк кръг граждани по въпроси на бизнеса, транспорта и селското стопанство. В срещите си тя ще бъде придружавана от Явор Гечев, лидер на Младежкото социалистическо обединение, член на ИБ на БСП. По предварителна информация от силистренския депутат Антон Кутев, (секретар на НС на БСП), той щял да договаря с местната структура на Обединението серия от мероприятия с млади хора от Силистренския край.
Йордан Георгиев

Facebook коментари