Сряда, 17 Април 2024 г.

673 силистренци пожелаха да се възползват от данъчната отстъпка до момента

673 декларации за облагане на доходите на физическите лица за 2010 г. са приети до днес в салона за обслужване на силистренската приходна администрация. От тях 16 са подадени по елекстронен път, 13 – по пощата и 7 – на място в пощенски клон.
Припомняме, че всички физически лица, декларирали своите доходи от миналата година до утре, 10 февруари, могат да ползват отстъпка от 5% върху дължимия данък за довнасяне, ако внесат сумата също до 10 февруари. 5% отстъпка ползват и гражданите, които изпратят декларацията си по електронен път, подписана с електронен подпис и са внесли дължимия данък в срок до 2 май 2011 г. Двете отстъпки обаче не могат да се ползват едновременно.
Декларацията за доходите и всички нейни приложения са публикувани в Интернет на адрес www.nap.bg във формат, който позволява да бъдат попълнени електронно.
Формуляри на годишни данъчни декларации и приложенията към тях има на разположение в сградата на НАП в Силистра на ул. "Скобелев" № 8. Работното време на салона за обслужване е от 9.00 до 17.30 часа без прекъсване.

Facebook коментари