Четвъртък, 09 Декември 2021 г.
header

Тодор Тодоров: Ако искате ред в хаоса и да знаете към кого да се обърнете, когато имате нужда, гласувайте с номер 5 в бюлетината

Днес кандидат-депутатите от коалицията ГЕРБ-СДС Тодор Тодоров, Ивелин Статев, Красимир Димитров и Иван Павлов посетиха пенсионерите от клуб №5, заедно с кмета на общината д-р Юлиян Найденов, председателя на местния общински съвет и общински ръководител д-р Мария Димитрова и съветниците Валентин Перчемлиев и Георги Спасов.

Срещата бе открита от д-р Стойчева, която заяви че само листата на ГЕРБ може да бъде видяна по подобни срещи, защото всички нейни кандидати живеят в област Силистра и могат да застанат лице в лице с хората и да отговарят на техните въпроси.

"Нещо което е изградено трябва да се запази и съхрани, а не да се "изчегъртва". Защото това означава, че после трябва да го строиш наново, като хабиш усилия, труд, и време, а съграденото от ГЕРБ е ценно" заяви Ивелин Статев.

"Пред вас са застанали членовете на силният отбор на ГЕРБ, които сме дошли при вас за да ви кажем какво сме направили и какво мислим да направим. За това което свършихме през последните години, по време на управлението на ГЕРБ, ще дам само един пример – инвестирани са над 10 милиона в силистренската болница. Това са нови отделения и медицинска техника, а също така привличането на млади специалисти" каза Тодор Тодоров.

"Случайно или не, днес гостуваме във вашия Клуб №5, така, че ако искате ред в хаоса и да знаете към кого да се обърнете, когато имате нужда, на 11 юли гласувайте с номер 5 в интегралната бюлетина" призова Тодоров в края на срещата.
footer

Facebook коментари