Понеделник, 22 Юли 2024 г.

Ученици от Механото в Силистра почистиха и облагородиха пространството около чешмата известна като "Иван Стайков"

На 07.06.2021 г. група "Ентусиасти" осъществиха второ мероприятие, планирано по ученически проект "LIfeStyle" към конкурсна сесия "Младите за Силистра 2021".

Заедно, ръководители и ученици, съчетахме спорта с опазването на околната среда и беседи за здравословен начин на живот. Дружно се придвижихме от гимназията до чешмата известна като "Иван Стайков", почистихме местността, освежихме с боя пейките и масата, монтирахме 1 брой закачалка на близкото дърво и поставихме малка масичка за морски шах. И дори недружелюбните комари не успяха да ни попречат да се забавляваме. Направихме си състезание за баланс с колелетата и спускане по скоростна отсечка.

Всички участници получиха по 1 брой минерална вода с мента, лимон, витамини, здравословен енергиен бар, както и информационна брошура за здравословен LifeStyle, осигурени с финансовата подкрепа на Община Силистра и Дирекция "Хуманитарни дейности".

Информационната брошура със Златни съвети на група Ентусиасти можете да получите безплатно и в магазин Зелен Био - Силистра.

Facebook коментари