Четвъртък, 02 Декември 2021 г.

Шест партии разпределят ръководните постове в СИК-те в Силистра, три са с нов адрес

Днес на 1 юни от 10.00 часа в Заседателната зала на общинската администрация стартираха преговорите за консултации за състав на СИК за Община Силистра, свикани със заповед на кмета д-р Найденов.

Представителите на 6 парламентарно представените партии и коалиции: ГЕРБ/СДС, "Има такъв народ", БСП за България, ДПС, "Демократична България-обединение" и "Изправи се ! Мутри вън" ще разпределят председателски, заместник председателски и секретарски места в 92 секции на територията на община Силистра.

Междувременно от общината съобщиха за промяната на адресите на три секционни избирателни комисии в областния град:

СИК № 121 – ЕТ"ВИОЛЕТА МАНОЛОВА" /ОФИС/, намираща се на ул. "Одеса" № 14, че същата е преместена в БИСТРО "КАРИБИ" намираща се на ул. "Иван Василев" № 50.

СИК № 145 – ДОМ НА УЧИТЕЛЯ, намираща се на ул. "Д-р Петър Вичев" № 23, че същата е преместена в ОУ "Кирил и Методий" намираща се на ул. "Плевен" № 1. (на снимката - опашка пред секцията на последните избори)

СИК № 146 – КЛУБ НА КТ "ПОДКРЕПА" намираща се на ул. "Д-р Петър Вичев" № 9, че същата е преместена в ОУ "Кирил и Методий" намираща се на ул."Плевен" № 1.

Facebook коментари