Понеделник, 15 Април 2024 г.

Силистренка се омъжи за вратар на ЦСКА

Щастливо събитие имаше в семейството на бизнесмена и бивш депутат Добромир Гущеров през уикенда. Доведената му дъщеря Мартина, родена в Силистра, се омъжи за вратаря на ЦСКА София Димитър Евтимов.

Церемонията бе в събота. Тържеството бе доста семпло и скромно. Красивата булка бе избрала изчистена дълга бяла рокля. Тя подчертаваше слабото й тяло. Кумове на младоженците бяха съотборникът на Димитър при "червените" Пламен Гълъбов и очарователната му приятелка Ралица. Те са най-близките приятели на двойката на "Армията". Митко и Мартина бяха поканили малко гости на най-щастливия си ден.

Вместо с грандиозно тържество те избраха да празнуват с най-близките си. Мястото на купона така и не стана известно. Най-важният гост на сватбата бе малката им дъщеричка Диана. Евтимов и Мартина са заедно от няколко години.

Те са една от най-стабилните и симпатични двойки в българския футбол. Връзката им започна в Англия, където Димитър играеше от юноша до миналото лято. Половинката му го следваше на Острова, пише "България Днес".

Мартина завърши висшето си образование миналата пролет. Малко по-късно стана ясно, че е бременна. Първородната им дъщеричка се роди в средата на февруари 2020 година. Кръстиха я на майката на Мартина - Диана, която преди няколко години се омъжи за Добромир Гущеров.

Facebook коментари