Вторник, 30 Ноември 2021 г.

"Умопомрачение" с участието на Койна Русева и Асен Блатечки на силистренска сцена

"Умопомрачение" с участието на Койна Русева и Асен Блатечки в Силистра, на 23 юни, от 19.30ч., в театъра. Продажбата на билети ще започне от 1 юни 2021г., билетите са ограничени спрямо 50% от седящите места в залата.

Информация на телефон: 0888 645 145

Оригинално заглавие: The crazy time.Театрална постановка от Сам Бобрик. Постановка: Борислав Чакринов.

С участието на: Асен Блатечки, Койна Русева, Никол Карабинова, Никола Парашкевов, Стефан Иванов.

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. В началото на пиесата Майлс Гладстон (Асен Блатечки) сякаш има всичко - жена-трофей, успешен бизнес, щастливо омъжена дъщеря.

След двадесет годишен брак той е напуснал жена си Кейт (Койна Русева), за да се ожени за младо момиче на половината на неговата възраст. И изведнъж животът му се преобръща. След шест месеца новата му жена го напуска, бизнес партньорът му Джери (Стефан Иванов) го прецаква, бракът на дъщеря му Сюзан (Никол Карабинова) е на път да се разпадне, а най-лошото от всичко е, че бившата му жена, която винаги е била до него и при която той мисли да се върне, е променила живота си на 180 градуса и излиза с младеж, който е на половината на нейната възраст. Тя не само изглежда по-добре от всякога, но и иска да купи модерния му апартамент, за да заживее в него с младия си приятел Дърк (Никола Парашкевов). Майлс преживява истински шок, когато разбира, че тя вече не се интересува от него. Дали финалът за него ще е щастлив? Не и в тази пиеса, особено ако си мъж. Накрая Майлс, партньорът му, който го е прецакал, и младият любовник се събират отново в шикозния, но лишен от женско присъствие апартамент, за да продължават с опитите си да разберат жените.

Facebook коментари