Събота, 17 Април 2021 г.

В Дулово Доростол разгроми домакините с 8:0 в четвъртата си контрола за годината.

С закъснение от 19 минути започна контролата между Дулово и Доростол. Мача се ръководи от съдийската тройка Цветомир Цветков, Димитър Гебешев и Живко Пейчев.Доростол излезе в следния титулярен състав:
1 Ив.Димитров,15 Б.Николов,
21 М.Начев,12 Р.Йосифов,
20 Т.Димитров,17 Ер.Мехмед,
22 Ер. Осман,25 Е.Мартинов,
24 Иг.Дамянов,9 Т.Ченешков и
10 Ем.Методиев
Отборът на Дулово е по-скоро сборна формация от футболисти играещи в тимове от общината. Интересното е че на вратата на домакините застана Александър Димов – Пантерата.Мачът се играе пред близо 30 зрители , повечето от които са агитка на силистренският отбор
Срещата започва много добре за Доростол, след като за нарушение срещу Мирослав Начев е отсъдена дузпа. Зад топката застана Емануил Методиев. Пантерата хвана ъгъла на удара, но не успява да спаси и така след 15 мин. на мача Доростол води с 1:0.Само за 3 три минути резултата става 3:0. Първо в 22 мин. отново Емануил Методиев след отлична индивидуална игра в наказателното поле вкарва втория си гол за двубоя. В 24 мин. резултата е вече класически след гол на Тодорин Димитров. Играта се развива в половината на домакините. В 42 мин. след пас на Тодорин Димитров в малкия пеналт, на Тихомир Ченешков не му остана нищо друго освен да покачи на 4:0 пред празната врата. През второто полувреме Доростол отново продължи да вкарва.Основни действащи лица станаха влезлите като резерви на почивката футболисти. Първо в 64 мин. след извеждащо подаване на влезлия като резерва Бижев към Станев, също появил се на терена след почивка,останал сам срещу вратаря не греши за 0:5. Две минути по късно друга резерва - Беадиров се разписа за 0:6. В 72 мин. отличен пробив и центриране на същия поднесе топката на празна врата на Събев,друга резерва който отбеляза за 0:7. Пет минути преди края след прекрасно центриране на Тони Димитров, завърналия се в Доростол Събев отбелязва втория си гол за мача, за да направи резултата 0:8.След края на мача отборите се поздравиха.Играта бе много коректна и не бе показан нито един картон. На 9 февруари отбора отпътува за Албена.

Facebook коментари