Сряда, 08 Декември 2021 г.

Община Силистра се включи във "Вашата ваканция" в Бургас

Община Силистра е част от 31 участници, от които 11 общини, които ще се представят на 18-тото туристическо изложение "Вашата ваканция" в Бургас. То се открива днес в Експозиционния център "Флора" и ще продължи 2 дни. Акцентът тази година се поставя върху възможностите за пътувания и почивки в страната в посока здравен туризъм.

Участниците, сред които всички общини по Южното Черноморие, както и общините Варна, Тетевен, Стрелча, Карлово и Силистра ще имат свои щандове на туристическата борса. Възможностите за уикенд туризъм и различни пешеходни турове ще представят от ръководството на ПП "Странджа" и Сдружението "Зелена Странджа", каза Соня Енилова-председател на Бургаската регионална туристическа асоциация,която е организатор на събитието. "Югоизточният съюз на екскурзоводите "Ваня Райкова" също ще има собствен щанд. те разработиха доста интересни маршрути – както пешеходни в Бургас, така също и в областта. ОП "Туризъм" в Бургас ще представи новите си програми и обекти. Тази година ще се открие нов туристически обект на Ченгене скеле", обясни тя.

По време на туристическата борса, участниците ще посетят туристически обекти в Бургаска област и ще се запознаят с новостите в предлагането за летния сезон.

Facebook коментари