Четвъртък, 29 Февруари 2024 г.

Селвия загуби живота си от ръцете на Феим заради доброто си сърце (ВИДЕО 18+)

19-годишният Феим Радев, обвинен в убийство и грабеж на 51-годишна жена от дуловското село Скала, остава в ареста, реши вчера Окръжният съд в Силистра.

Младият мъж е установен като извършител на тежкото умишлено престъпление, при което Селвия Шефкет е убита след като са й нанесени 27 прободно-порезни рани в областта на гърдите, лявата ръка и гърба.

Тялото й бе намерено на 7 май в дома й, като са били констатирани липси на пари и златни накити. Автомобилът на жената също бил откраднат.

Жестокото убийство потресе жителите на дуловското село Скала.

Според съседи, жертвата е познавала извършителя, който е от същото населено място.

"Причината не са лоши взаимоотношения, той стоеше , живееше при нея, тя го хранеше, тя го поеше, тя съжаляваше всеки един, на всеки се мъчеше да помага, защото го хранеше и поеше затова и стана това нещо", споделя съседката Севине Февзи.

Въпреки добрината която получава Феим на два пъти преди това ограбва Селвия, която държи малко магазинче и барче в селото.

По информация на "Кворум" последният път момчето от ромски произход, което е било без постоянна работа, е откраднал оборота на заведението в размер на 300 лева.

Собственичката подава жалба до полицията, която в последствие е оттеглена, защото сестрата на Феим, живееща в Германия, възстановява сумата.

видео: Любомир Добрев

Facebook коментари