Събота, 25 Май 2024 г.

Едно добро дело. Браво!

Читалище «Св.св. Кирил и Методий» кани всички граждани и гости на Силистра на 27 май от 16,00 ч. на входа на «Алеята на здравето», където ще се сътои Церемония по откриване на обновеното спортно пространство. Очаква Ви забавно музикална програма със специалното участие на ансамбъл за народни песни и танци "Ритъм".
Сдружението финансирано по Националния конкурс "ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ" възстанови и ремонтира спортните съоръжения в спортна зона "Алея на здравето" и прилежащата към тях инфраструктура- възстановяване и ремонт на пейки, поставяне на кошчета за отпадъци, частичен ремонт на шведска стена, поставяне на табло към баскетболен кош, изграждане на успоредка, изграждане и ремонт на висилки, изграждане на метален мост за баланс
Почисти и естетизира спортната зона – оборка на местността и боядисване на ремонтираните и изградени спортни съоръжения. При реализиране на дейността участие взеха младежи от "Екоклуб" към Читалище "Кирил и Методий", ученици - членове на Ученически парламент, родители. На всички участници едно голямо благодаря от силистренци.

Facebook коментари