Събота, 17 Април 2021 г.

Георги Иванов-Геша: "Създадохме много голови положения. Резултата с който загубихме не е реален" (аудио)

Монтана победи с 4:1 Доростол (Силистра) в контролна среща, играна на терена в село Дамяница. "Монтана" стигна до пълния обрат, след като изоставаха в резултата. Силистренският тим поведе с гол на Беадир Беадиров още във 2-ата минута. Вместо да поведем с втори гол, само след три минути Атанас Чипилов изравни за монтанци. Въпреки върнатия гол "Доростол" продължавал да доминира, като удар на Бижев срещнал гредата. След 25-та минута, в резултат на контузия, терена напуснал десния бек Игнат Дамянов. В резултат на което Луис Едуардо извел Монтана напред в резултата.
След почивката последвали множество смени, силистренци отново са пропуснали няколко положения, а монтанци са се възползвали от своите шансове и чрез Владимир Мичев, а след него и Гайтанов довели резултата до 1:4. Наставникът на "Доростол" сподели,че по предварителна информация контузията на Игнат Дамянов не е сериозна. Единственото притеснение на треньора е, че отбора влиза във форма прекалено рано от зимната подготовка.
Това бе втора контрола за "Доростол" , след победата над елитния "Академик" с 2:0.
В събота сутринта на 29 януари "доростолци" отпътуват от Сандански, като ще минат през Сливен, където от 14.00 часа ще изиграят контрола с едноименния отбор.

Facebook коментари