Сряда, 14 Април 2021 г.

Кът за Тодор Христов откриват утре в ОУ "Цанко Церковски" в силистренското село Средище

Кът за Тодор Христов един от двамата българи, участвали в рали "Дакар откриват утре в основното училище "Цанко Церковскив силистренското село Средище, съобщи помощник-директорката на училището Румяна Стефанова.
Родителите на състезателя Мария и Русан Христови живеят в Средище бащата сега ръководи дневния център за възрастни хора с увреждания в селото.
Самият Тодор Христов е учил в училището "Цанко Церковски каза Стефанова. Средното си образование е завършил в някогашния техникум по механотехника "Владимир Комаровв Силистра.
В къта в основното училище "Цанко Церковскище бъдат представени публикации от периодични издания за Тодор Христов, снимки от архива на училището и архива на семейството му.
Четирийсет и две годишният Тодор Христов е един от създателите на оффроуд- спорта в България. В спортната му биография са записани шампионски титли от редица международни състезания.
Сега се възстановява след травмата от рали "Дакар В края на януари или началото на февруари ще гостува на родителите си в Средище.

Facebook коментари