Вторник, 24 Май 2022 г.

Общински съветник от Тутракан стана член на Съвета на председателите на Българската търговско-промишлена палата

Кристиян Калчев, председател на ННЕК ЮНЕСКО и общински съветник в Тутракан се похвали в социалната мрежа, че е избран съм за член на Съвета на председателите на Българската търговско-промишлена палата (бел. авт - според приложения списък това са 86 души, представители на браншови организации).

"Надявам се мандатът да мине със същия ентусиазъм, с който влизам. Българската търговско-промишлена палата има над 56 хиляди членове (bcci.bg). Благодаря за гласуваното доверие! Надявам се да го оправдая!" написа Кристиян в профила си.

За отбелязване - Силистренската търговско-промишлена палата е създадена през 2001 г. със седалище в гр. Силистра с председател инж. Милко Кесаровски.

Палатата обединява над 100 фирми и има 560 асоциирани фирми, член е на Единната система на Българските търговско-промишлени палати (камари).

Представители на палатата участват в обществените съвети на всички професионални училища в област Силистра в качеството си на работодатели, правейки презентации и участвайки в обсъждане на важните проблеми на съответното учебно заведение. Представители на палатата са включени в съвети и комисии към Областна администрация Силистра.

Facebook коментари