Понеделник, 27 Март 2023 г.

Транспортна фирма предлага трампа на линии срещу по-евтино билетче

Замяна на транспортни линии и по-ниски цени, предлага транспортния превознач "Хари-3". Причина за предложенията, адресирани до областният управител, кметът на Силистра, председателят на Общинския съвет и кметове на населени места , е отлаганият от месеци конкурс за обществен превоз на пътници. Според ЕТ "Хари-3" това се отразява неблагоприятно на фирмата, предвид инвестициите в нови транспортни средства, така щото да отговарят на европейските изисквания и да са конкурентоспособни.

Конкретното искане е линиите, които се изпълняват от "Хари-3" до Гробищен парк-Силистра, Калипетрово, Поп Кралево, Шумен в 6,45 и в 14 часа да се дадат на "Актив плюс"ООД, и обратно маршрутите на Пламен Янев до Иширково, Бабук, Ветрен, Българка, и Шумен – в 10 и 16 часа да се прехвърлят на фирмата на Харалан Хараланов, като същият предлага и по-ниски цени на билетите. От 2 лева на 1,60 лв. да падне цената на пътуването до силистренското село Професор Иширково е предложението на превозвача. Освен това той е готов да продължи практиката си за безплатен превоз на социлано слаби ученици.
На снимката: отляво е управителя на ЕТ Хари 3 - Харалан Хараланов, отдясно е управителя на "Актив плюс"ООД - Пламен Янев.

Facebook коментари