Събота, 27 Февруари 2021 г.

Силистренски "СЕАТ" се преобърна, след като бе ударен челно до Русе

На 20 януари около 17:50 ч. на път II-21 /Русе-Силистра/, в районна на километър 23+200, лек автомобил "Мерцедес" с русенска регистрация, управляван от 37-годишна жена, при извършване на маневра изпреварване е навлязъл в пътна лента, предназначена за насрещно движение, вследствие на което е блъснал челно насрещно движещ се автомобил с марка "Сеат" със силистренска регистрация, с водач на 59 г., след което от удара се е отклонил вдясно, блъскайки попътно движещ се състав от ППС влекач "Мерцедес" с пловдивска регистрация с прекачено полуремарке, управляван от 43-годишен, а после напуска пътя вляво, преобръщайки се.

Водачката е откарана от екип на ЦСМП в болница в Русе за преглед, където й е установена диагноза - контузия на дясно рамо, а друга жена, пътувала на предната седалка в сеата е била прегледана на място от екипа на ЦСМП, отказала е да бъде отведена за допълнителен преглед в болница.

Произшествието е документирано от екип на пътна полиция по административен ред, а като причина се посочва: нарушаване правилата за предимство.

Facebook коментари