Петък, 03 Декември 2021 г.

"Свободни мотористи" в Силистра с дарителска акция в навечерието на светлите празници

Членовете на мотоклуб "FREE RIDERS" МС – Силистра – СНЦ "Мотоклуб – свободни мотористи" и тази година отново канят всички жители и гости на гр. Силистра в навечерието на светлите коледни и новогодишни празници да се включат в организираната от мотоклуба инициатива за набиране на средства за подпомагане на "Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания" – гр. Силистра.

За целта кутии за дарения ще бъдат на разположение на желаещите да помогнат на децата в следните обекти:

- Клубното помещение на Сдружение с нестопанска цел "Мотоклуб – свободни мотористи" ЕИК 176226412, на адрес, гр. Силистра, ул. "Крайбрежна" № 1;

- Сладкопекарна "Джак фреш", на адрес гр. Силистра, ул. "Добруджа" № 2, срещу хотел "Данубе".

- Магазин "Дар", на адрес гр. Силистра, ул. "Генерал Скобелев" № 11.

Дарителската кампания ще стартира на 16.12.2020г. от 12.00ч., от който момент кутиите за дарения ще бъдат на разположение и ще приключи на 23.12.2020г. в 12.00ч., когато кутиите ще бъдат отворени, а събраните пари преброени и описани в присъствието на адвокат.

За събиране на допълнителни средства "FREE RIDERS" МС организира МОТОПАРАД по централните улици на града, който ще се проведе на 19.12.2020г. с начален час 12.00ч. с отправна точка клубното помещение на "FREE RIDERS" МС, на адрес, гр. Силистра, ул. "Крайбрежна" № 1, където всеки участник ще може да дари средства за каузата.

Ръководството на мотоклуба кани всички желаещи мотористи да се включат в шествието с мотоциклетите си облечени с подходящи, коледни карнавални костюми, при стриктно спазване на правилата за движение съгласно ЗДвП.

Facebook коментари