Понеделник, 25 Януари 2021 г.

Силистренската фирма "Изострой" ООД получи отличие за работодател на годината

Агенцията по заетостта отличи 14 работодатели по време на форума Работодател на годината - 2020, чието седемнадесето издание се проведе днес в изцяло онлайн формат. Изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Драгомир Николов приветства участниците във виртуалното събитие, а имената на наградените обявиха министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, председателят и заместник-председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика към Народното събрание Хасан Адемов и Светлана Ангелова, заместник-министрите на труда и социалната политика Лазар Лазаров, Султанка Петрова и Адриана Стоименова.

Сред отличените фирми е и силистренската "Изострой" ООД. В категорията "Успели заедно", където се отличават примери от съвместната дейност на представителите на бизнеса, търсещите работа и бюрата по труда в страната. Фирмата заслужи приза наравно с още 4 работодатели в България.

Дейността на "Изострой" ООД е свързана с производство и монтаж на вътрешни и външни ролетни и текстилни щори. Микропредприятието регулярно и при необходимост ползва услугите на бюрото по труда в Силистра, чрез което наема младеж със средно професионално образование в сферата на туризма, но без трудов опит. Той продължава да работи при същия работодател осем месеца след субсидираната заетост.

Facebook коментари