Неделя, 17 Януари 2021 г.

Въвеждат се промени в изпълнение на автобусни линии Силистра - Русе и Силистра - Варна във връзка с епидемичната обстановка

Във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната и въведените противоепидемични мерки до отмяна на въведената извънредна епидемична обстановка се въвеждат промени в изпълнението на автобусни линии Силистра - Русе и Силистра - Варна, съобщиха от Силистренската община.
Считано от 7 декември временно се преустановява изпълнението на автобусни линии Силистра - Русе с час на тръгване 6.30 часа от Силистра и час на тръгване 10.30 часа от Русе и с час на тръгване 13.30 часа от Силистра и час на тръгване 17.00 часа от Русе.

Считано от 5 декември автобусна линия Силистра - Варна с часове на тръгване от Силистра 07.00 часа и от Варна 10:00 часа ще се изпълнява само в дните понеделник, сряда и петък. Промените са според получено заявление от превозвача по линиите и намаления пътникопоток във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка в страната, се казва в съобщението.

Facebook коментари