Вторник, 24 Май 2022 г.

Предаването "Кошмари в кухнята", заснето в Силистра, стана култово

Излъченото в понеделник, на 23 ноември, предаване на Нова телевизия "Кошмари в кухнята", заснето в Силистра, бе най-коментираната тема през изминаващата седмица в областта.

Спасителна мисия отведи шеф Манчев в крайдунавски град, където го очакваше стопанинът на бирария "Олимп" Радослав. Той признава, че е взел под наем заведението, за да задържи в България приятелката си Лили, която от 25 години работи като сервитьорка в чужбина. Двамата мечтаят за свой бизнес, който да им донесе рестарт в живота. Двойката вярва, че може да върне старата слава на заведението, което преди години е било сред най-оборотните в града.

Романтичният жест обаче се превръща в кошмар – оформила се вражда между наемателите и персонала в кухнята саботира работата. Едно заведение, отворено в името на любовта докара шеф Манчев до смях и сълзи.

Социалната мрежа в Силистра буквално бе взривена след края на предаването от коментари и колажи на култови моменти от шоуто, като много го приемаха предаването от веселата и забавна страна и хвалиха актьорските заложби на всички участници в него, други бяха на мнение, че пак сме се изложили пред света, а трети, че не трябва да се злобее толкова.

Най-често повтаряната фраза от шоуто стана "Отивам да се освежавам", която стана нарицателна.

Шестият епизод ще остане в историята на предаването, което излъчва 6-ти сезон, с това, че за първи път шеф Манчев отказа да помага на заведение и това се случи именно в Силистра.

Вижте някой от колажите, разпространяване във Фейсбук, направени по предаването.

Facebook коментари