Понеделник, 15 Юли 2024 г.

Фондация "Направи добро на непознат" дари пътнически бус на спортен клуб от Силистра

Младитe таланти от боксов клуб "Доростол - Силистра" получиха пътнически бус с който да пътуват спокойно по състезания из страната.

Дарението е направено от фондация "Направи добро на непознат", създадена в памет на журналистката Виктория Маринова.

Вчера лично треньорът на боксовия клуб Марин Радев получи дарението от координатора на фондацията Лиляна Друмева.

В клуба тренират над 20 деца от различни възрастови групи. Треньорът на клуба сподели че досега имало проблеми с транспортирането на децата тъй като се е налагало да пътуват с личната му кола.

Микробус е нов внос, изцяло обслужен и брандиран с името на боксовия клуб.

Още на 26-ти октомври клуба ще може да се възползва от новата придобивка за да пътуват за предстощото Републиканско първенство по бокс за юноши, което ще се проведе в град Кърджали.

Фондация "Направи добро за непознат" е създадена в памет на Виктория Маринова, за да продължи мисията и целите, в които вярваше тя - а именно да зарази колкото се може повече хора да правят добри, безкористни дела за други, непознати хора, които имат нужда от помощ. Главната цел на Фондация "Направи добро за непознат" е да подтиква всички хора да правят добро на други, непознати за тях лица, с което на свой ред да ги подтикнат към добро за трети, четвърти (и така нататък) лица до постигане трайни навици сред хората за правене на добро без очакване за отплата.

видео: tvn

Facebook коментари