Сряда, 02 Декември 2020 г.

В Смолян са задържани двама мъже от Силистра за притежание на канабис

В Смолян са задържани двама мъже от Силистра за притежание на канабис. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян. На 22 октомври 2020 г. в РУ - Смолян са образувани две бързи производства срещу 29- годишния Г. Д. от гр. Силистра. Едното от тях е за това, че на 22 октомври 2020 г., около 11.30 часа в гр. Смолян, на ул. "Кирил Маджаров", до сградата на ОУ "Стою Шишков", управлявал лек автомобил марка и модел "Тойота РАВ 4" след употреба на наркотични вещества - "канабис", установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба.

Срещу същото лице е образувано и второ бързо производство, за това че на същата дата около 14.20 часа, в ползвана от него стая във вила, намираща се в местността "Рупцово", землище на гр. Смолян, държи без надлежно разрешително високорискови наркотични вещества - 1 брой глава суха растителна маса, с нето тегло 0,14 грама, която при направения полеви наркотест реагира на наркотичното вещество "канабис". 29-годишният Г. Д е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 22 октомври 2020 г., в РУ - Смолян е образувано бързо производство срещу 28-годишния Д. Д. от гр.Силистра, за това, че около 14.20 часа в ползвана от него стая във вила, намираща се в местността "Рупцово", землище на гр.Смолян, държи без надлежно разрешително, високорискови наркотични вещества - 1 брой глава суха растителна маса, с нето тегло 0,14 грама, която при направения направения полеви наркотест реагира на наркотичното вещество "канабис". Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ и ОДМВР - Смолян. 28-годишният Д .Д. от гр. Силистра е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Facebook коментари